Kvietimas į moderniųjų technologijų bei verslumo renginį #SWITCH!

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: Antradienis, 2017 m. rugsėjo 19 d.
Renginio pradžia: 09:00
Renginio pabaiga: Antradienis, 2017 m. rugsėjo 19 d.
Renginio vieta: Kauno „Žalgirio“ arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

Rugsėjo 19 d. kviečiame jus į jau trečią kartą vyksiantį didžiausią Baltijos šalyse nemokamą moderniųjų technologijų bei verslumo renginį #SWITCH!, Kauno „Žalgirio“ arenoje.
 
Jo metu diskutuosime #medtech, #fintech, #blockchain, kibernetinio saugumo, duomenų ekonomikos, autorinių teisių, investicijų pritraukimo į Lietuvą bei regionus temomis. #SWITCH! susitinka visi, kurie trokšta nuolatinės pažangos: nuo talentingo jaunimo iki technologinių gigantų. Savo patirtimi dalinsis „Facebook“, „Google“, „Netflix“ bei kitų globalių technologijų kompanijų atstovai.
 
Rugsėjo 18 d. Lietuvos bei užsienio „blockchain“ entuziastai šiemet dalyvaus 24 val. truksiančiame hakatone. Jo metu komandos bandys sukurti unikalaus verslo modelio koncepciją banko sąskaitos ir telefono numerio sąsajos sprendimui bei ją pagrįsti.

Papildoma informacija žiniasklaidos atstovams
„Žalgirio“ arenoje veiks spaudos centras su atskiru bevieliu ryšiu žiniasklaidos atstovams.

Rugsėjo 19 d., 10.40 val. kviečiame į specialią spaudos konferencija su Europos Komisaru sveikatai ir maisto saugai V. Andriukaičiu bei Europarlamentaru A. Guoga.
Vieta: #SWITCH! spaudos centras, „Žalgirio“ arena.
Trukmė: 15-20 min.

Dėl individualių interviu su renginio pranešėjais kreipkitės #SWITCH! komandos nares Neringą (+37068577587) ir Elzę (+370670 83690). 

Apie savo dalyvavimą renginyje prašome pranešti el. paštu info@switchit.lt. 

Daugiau informacijos: http://switchit.lt/

Prisegame išsamias jaunimo, profesionalų ir hakatono programas. Jose rasite aktualiausias diskusijas bei pranešimus su ryškiausiomis technologijų žvaigždėmis. 

Pranešimą paskelbė : – -, UAB „VIP Viešosios informacijos partneriai”