„ParcelABC“ pristato naują siuntų gabenimo kryptį Vakarų Europoje

Internetinė siuntų gabenimo platforma „ParcelABC“ plečia veiklą Vakarų Europoje – nuo šiol siuntas gabenti galima iš, į Vokietiją ir šalies viduje. Bendrovė nuosekliai plečia savo veiklą ir artimiausiu metu planuoja pradėti siuntas gabenti ir į Prancūziją bei Italiją.

„ParcelABC“ siuntinius gali paimti iš klientų, gyvenančių Jungtinėje Karalystėje, Lenkijoje, Lietuvoje, Ukrainoje, Australijoje, JAV, Vokietijoje ir pervežti į daugelį pasaulio valstybių. Bendrovė kelia ambicingus tikslus ir artimiausiu metu žada paskelbti apie dar daugiau naujų krypčių.

„Siekiame klientams pasiūlyti operatyvų aptarnavimą ir prieinamą kainą, todėl aktyviai vykdome plėtrą tiek Europoje, tiek už jos ribų. Vokietiją pasirinkome neatsitiktinai. Vokietija yra viena didžiausių elektroninės prekybos rinkų visoje Europos Sąjungoje. Vokietijos gyventojams įprasta kasdienes prekes ar brangesnius daiktus pirkti internetu ir siuntą atsiimti prie namų durų“, – teigia vienas iš internetinės siuntų gabenimo platformos „ParcelABC“ kūrėjų Andrius Balkūnas.

„ParcelABC“ sistemos pagalba siuntas galima užsisakyti siuntos paėmimą iš namų ir gabenimą iki gavėjo durų. Per platformą siunčiamų siuntų kelią galima stebėti internete: suvedus siuntos kodą, galima matyti kiekvieną kurjerio žingsnį. Siuntimo kaina dažniausiai paskaičiuojama atsižvelgiant į siuntos išmatavimus ir svorį.

ParcelABC“ vienija daugelį didžiųjų ir mažųjų kurjerių bendrovių visame pasaulyje ir priklauso vienam didžiausių kurjerių tinklų šiame sektoriuje. Dėl šių priežasčių bendrovė gali pasiūlyti greičiausią ir pigiausią būdą bet kokio dydžio ir svorio siuntai nugabenti į bet kurį pasaulio kraštą.

Pranešimą paskelbė: Ona Šablauskaitė, UAB Market Rats