3 geriausios belaidės ausinės 2019-aisiais

Balandžio pradžioje Techradar.com paskelbė geriausių belaidžių ausinių 10-tuką. Muzikinis garažas specialistai pastebėjo, jog net trys iš į dešimtuką patekusių ausinių jau yra pamėgtos lietuvių ir patenka tarp perkamiausių belaidžių ausinių. Kuo jos ypatingos ir kodėl turėtumėte į jas atkreipti dėmesį sekantį kartą, kuomet rinksitės pirkinį savo ausims.

Bose QuietComfort 35 II

Ne tik patys Bose gamintojai, tačiau ir garso specialistai teigia, jog tai iki šiol geriausios Bose ausinės. Gamintojas pasistengė sujungti dvi paklausias ir svarbias technologijas – Bluetooth ir Noise Canceling (triukšmo slopinimas). 40 metų tyrimų, bandymų ir išbandymų siekiant sukurti tobulas ausines atsipirko su kaupu – pirkėjai tiesiog dievina ir puikiai vertina Bose ausines.

Ausinės prie įrenginio be pastangų prijungiamos per Bluetooth® ir NFC. Specialiai pritaikyta EQ sistema skleidžia itin natūraliam artimą skambesį esant bet kokiam garso stiprumui. O kuomet kalbate telefonu, dvigubo garsiakalbio sistemos pagalba  išfiltruojami visi trukdantys aplinkos garsai.

Tai belaidės ausinės, kurios idealios mėgstantiems švarų, gerą garsą.

Pliusai:

  • Platus ir aiškus garsas
  • Fantastiškas triukšmo panaikinimas

Minusai:

  • Nuodobodas dizainas

Įsigyti: Bose QuietComfort 35 II

Audio-Technica ATH-M50xBT

Audio-Technica jau daugelį metų žinoma, kaip itin kokybiškų ausinių, mikrofonų, patefonų detalių gamintojas. Išleisdama bevielių ausinių Audio-Technica ATH-M50xBT modelį, gamintojas įrodė, jog ausinės gali atkurti studijinės kokybės garsą net ir belaidėsė ausinėse.

Ausinės išsiskiria kokybišku, šiltu ir švariu garsu. O taip pat liaupsinamos dėl ilgo baterijos naudojimo laiko, kaip ir Bluetooth® prisijungimo kokybės. Tačiau ne tik techniniai parametrai yra svarbūs tikram melomanui leidžiančiam laiką su ausinėmis. Kokybiškos medžiagos iš kurių pagamintos ausinės užtikrina dėvėjimo komfortą ir patogumą.

Tai belaidės ausinės mėgstantiems patogumą, kokybę ir švarų  garsą.

Pliusai:

  • Puiki garso kokybė
  • Pitin patogios
  • Geras kainos ir kokybės santykis

Minusai:

  • Nepatogus dizainas

Įsigyti: Audio-Technica ATH-M50xBT

Grado GW100 Wireless

Grado GW100 Wireless ausinės sukurtas specifinei auditorijai – žmonėms, kuriems svarbus platus spektras garsų ir natūralus skambesys. Tai ausinės skirtos labiau klausytis muzikos namuose , kadangi yra atviro tipo, klausomas garsas gali būti girdimas aplink, tad ne visai tinkamas pasirinkimas mėgstantiems daug laiko leisti viešumoje. Visgi, tai puikus pasirinkimas besisukantiems namuose ir dažniau norintiems lasivės nuo laidų, tačiau ausinės gali būti prijungtos ir su kabeliu.

Retro dizainas primenantis 50-uosius Brukline, viduje slepia tikrą garsų monstrą –aiškus, ryškus garsas, tiek aukšti, tiek vidutiniai ar žemi tonai skamba puikiai.

Pliusai:

  • Fantastiška garso kokybė
  • Šaunus retro dizainas
  • Itin patogios

Minusai:

  • Atviro tipo, aplinkiniai girdi kas klausoma
  • Neatrodo patvarios

Įsigyti: Grado GW100 Wireless