Prekių importas iš užsienio šalių ir prekybinės veiklos vystymas

Importas is

Nusprendus pradėti vykdyti prekybinę veiklą Lietuvoje prekes importuojant iš kitų užsienio šalių tenka išspręsti labai daug kompleksinių klausimų, nuo kurių tiesiogiai priklauso veiklos sklandumas ir veiklos generuojamos pajamos. Todėl jei jus šią akimirką domina prekių importas iš užsienio šalių ir jūs norėtumėte vykdyti prekybą mūsų šalyje, verta pasinaudoti keliais praktiškais patarimais.

Importas is

Atraskite patikimus prekių tiekėjus užsienyje

Jei produkcija, kuria jūs planuojate prekiauti Lietuvoje, nėra lietuviška ir Lietuvoje nėra tokių prekių gamintojų, galinčių prekes pasiūlyti konkurencingesnėmis didmeninėmis kainomis, akivaizdu, kad jums reikės dairytis tokias prekes gaminančių ir jas tiekiančių verslo partnerių užsienio šalyse. Trumpiau tariant, jums prekes reikės importuoti iš užsienio. Ir šis klausimas yra labai svarbus bei kertinis, atsižvelgiant į tai, kad nuo tiekėjų darbo, operatyvumo ir produkcijos kokybės labai tiesiogiai priklausys ir jūsų naujojo verslo sėkmė.

Pasirinkite patyrusius logistikos partnerius

Kuomet būsite suradę tiekėjus, kurie galėtų jums palankiomis kainomis tiekti jūsų pasirinktą produkciją, jums taip pat reikės pasirinkti ir labai patyrusius bei patikimus logistikos partnerius, kurie konkurencingomis kainomis gali į Lietuvą iš užsienio šalių pristatyti konkrečią produkciją. Žinoma, tokiu atveju tampa labai svarbu pasirinkti kurjerius, kurie turi patirties siuntas pristatant tarptautiniu mastu ir kurių darbo kokybė kalba pati už save. Tai reiškia, kad jūs turėtumėte atsižvelgti į daugybę skirtingų svarbių detalių, kurių visuma tiesiogiai nulemtų ir logistikos partnerių siūlomų sprendimų profesionalumą bei jų kokybę.

Pasirinkite tinkamus produkcijos realizavimo kanalus

Kai bus išspręstas produkcijos tiekimo ir logistikos klausimas, turėsite pasirinkti ir pačius tinkamiausius produkcijos realizavimo kanalus. Būdų, kaip galėtumėte realizuoti savo produkciją, šiomis dienomis yra daugybė, tačiau anaiptol ne kiekvienas iš jų pasižymi tokiu pačiu veiksmingumu. Dėl šios priežasties būtų naudinga pasidomėti, kaip veikia jūsų tiesioginiai konkurentai ir kokie sprendimai jų atveju pasirodė esantys patys efektyviausi bei pelningiausi. Atsižvelgdami į tai jūs galėsite suformuoti ir savo tolimesnių produkcijos realizavimo veiksmų planą.