„Synergy Effect“ siūlo dedikuotų IT specialistų samdos paslaugą – verslo organizacijas jungs su IT bendrovėmis

Dedikuotų IT specialistų samdos paslauga tarptautinėse rinkose įgauna vis didesnę paklausą. Ši nauja paslauga pasaulyje atsirado ieškant būdo padėti įmonėms, kurios pačios yra per mažos išlaikyti nuosavus IT specialistus arba kurioms įgyvendinant stambius projektus prireikia papildomų programuotojų. Specializuotus interneto projektus kurianti bendrovė „Synergy Effect“ Lietuvos rinkai pristato naujovę – dedikuotų IT komandų ir projektų valdymo paslaugą.

ITkomandos.lt platformos pagalba, Lietuvos verslo organizacijos galės užsisakyti norimo dydžio ir profilio IT bendrovių paslaugas, kurios labiausiai atitiks užsakovo lūkesčius ir įgyvendinamų projektų tikslus. Paslauga teikiama bendradarbiaujant su analogiškas paslaugas tarptautinėse rinkose siūlančia įmone „Bvblogic“, kurią Lietuvoje atstovauja „Synergy Effect“.

„Analizuojame rinką ir matome augančią profesionalių IT specialistų samdos paklausą Lietuvoje, kuri dabar ypač išaugo, nes vis daugiau verslo paslaugų yra perkeliamos į virtualią erdvę. Tokių užklausų skaičius išaugo keturis kartus, lyginant su laikotarpiu prieš pandemiją. Verslui reikia programuotojų savo projektų įgyvendinimui, o mes turime sprendimą, kuris padės siekti užsibrėžtų verslo tikslų“, – sako Tomas Vilmanas, „Synergy Effect“ direktorius.

„Synergy Effect“ partnerė – tarptautinė bendrovė „Bvblogic“, teikia IT specialistų samdos paslaugas. „Bvblogic“ per 10 metų įgyvendino virš 800 analogiškų projektų įvairiuose pasaulio regionuose. Šiandien „Bvblogic“ gali pasiūlyti per 3000 programuotojų, sistemų architektų, UI/UX specialistų, projektų vadovų ar kitų IT specialistų tiek stambioms bendrovėms, kurios plėtoja didelius IT projektus, tiek vidutinio dydžio ar smulkioms įmonėms, kurioms tereikia elektroninės parduotuvės sukūrimo paslaugos.

„Mūsų paslaugos esminis privalumas – plati programuotojų ar programavimo kalbų pasirinkimo galimybė, o taip pat užsakymo laikas. Vidutiniškai per 48 valandas galima suformuoti nedidelę komandą vienetiniam projektui arba plačią profesionalių programuotojų komandą ilgalaikiams projektams vykdyti. Kitas privalumas yra paslaugos kaina. Ji yra ženkliai mažesnė nei verslo patiriamos išlaidos išlaikant tokio paties dydžio komandą patiems, o svarbiausia, kad paslaugų kokybė dėl to nė kiek nenukenčia“, – priduria T. Vilmanas.

Pasak „Synergy Effect“ direktoriaus, paslauga ypač aktuali toms verslo šakoms, kurioms savo projektų įgyvendinimui trūksta programavimo žinių, esant ribotiems finansams negalint išlaikyti didelio programuotojų personalo ar reikiant papildomų IT resursų sėkmingam projekto įgyvendinimui. Verslui atkrenta darbuotojo pakeičiamumo klausimas, nes paslaugos teikėjas atsako už darbuotojų kaitą. Optimizuojami resursai, o sutaupytas lėšas galima nukreipti į kitas investicijas. Įgaunama galimybė vienu metu vykdyti kelis nepriklausomus projektus, kuriuos vykdo skirtingos komandos.

„Synergy Effect“ ir „Bvblogic“ siūloma dedikuotų specialistų platforma leidžia pasirinkti pageidaujamą IT paslaugos teikėją, o visi darbuotojai atrenkami pagal griežtus kriterijus. T. Vilmanas pažymi, kad lyginant su laisvai samdomų specialistų (freelancerių) samda, platformoje dalyvaujančios bendrovės prisiima pilną atsakomybę už projekto įgyvendinimą ir padeda tinkamai suvaldyti kylančias rizikas.

„Sutartis sudaroma su juridiniu asmeniu, prie projekto visuomet yra priskiriami papildomi resursai žinių valdymui t. y. net tuo atveju, jei vienas paslaugos teikėjas nutrauktų darbo sutartį, mes lengvai įvesime naują, dėl ko klientas nepatirs papildomų išlaidų. Mes visada stebime kaip yra įgyvendinamas projektas, esant poreikiui galime didinti arba mažinti pajėgumus, arba pakeisti visą komandą pilnai. Tai leidžia tinkamai suvaldyti visas galimas rizikas ir laiku įgyvendinti projektą“, – teigia „Bvblogic“ bendrovę Lietuvoje atstovaujantis T. Vilmanas.

 „Synergy Effect“ turi ilgametę patirtį kuriant specializuotus interneto projektus, kuriuos įvertino daugiau nei 1500 Lietuvos ir užsienio kapitalo įmonių. Bendrovė specializuojasi B2C ir B2B sistemų ir interneto svetainių kūrime, turi ilgametę patirtį stambaus ir vidutinio verslo reprezentavimo projektuose. „Synergy Effect“ yra oficiali tarptautinės kompanijos „Bvblogic“, teikiančios IT specialistų samdos paslaugas, atstovė Lietuvoje. Tarp „Synergy Effect“ klientų yra Vilniaus savivaldybė, „Omniva“, „Orkla Lietuva“, „Eurovaistinė“, „InMedica“, „Moki-veži“, „M-1“, „SB lizingas“ ir kitos bendrovės.

„Bvblogic“ – inovacijų įkvėpta technologijų įmonė, kurianti patikimus ir efektyvius IT produktus ir sprendimus. Atstovaujama geriausių savo srities specialistų įmonė 2018 metais pelnė „Clutch Top B2B Company Global“  ir „Youteam Trusted Partner IT“ apdovanojimus.

Pranešimą paskelbė: Tomas Vilmanas, Interneto svetainių dizainas