CVbankas.lt pristatė pirmuosius mokymus apie darbo skelbimų talpinimą ir portalo galimybes, kurios padės pritraukti lūkesčius atitinkančius kandidatus.

Birželio 29 d. lankomiausias darbo skelbimų portalas CVbankas.lt pristatė pirmuosius mokymus apie darbo skelbimų talpinimą, portalo galimybes ir pasidalino praktiniais patarimais, kaip pritraukti pageidaujamus kandidatus.

CVbankas.lt platforma pasižymi funkcionalumu tiek darbdaviams, tiek darbo ieškantiesiems, o geriausi rezultatai pasiekiami maksimaliai išnaudojant portalo teikiamas galimybes. Pirmųjų mokymų metu apžvelgtas vienas pagrindinių įrankių ieškant naujų komandos narių – darbo skelbimo talpinimas. Pasidalinta įžvalgomis, kurios padės suformuluoti ieškomos pareigybės pavadinimą, pasirinkti tinkamiausią darbo sritį, įsivardinti realius reikalavimus kandidatui ir sukurti patrauklų darbo skelbimo tekstą. Skiriamas dėmesys atlyginimo dydžio nurodymui: kaip, kodėl ir kokį. Pateikti konkretūs pavyzdžiai yra puikios gairės, kuriomis vadovaujantis publikuosite informatyvų ir efektyvų darbo skelbimą.

Šiuose mokymuose pristatytos CVbankas.lt platformos galimybės, kurios prisideda prie lengvesnio, greitesnio ir patogesnio darbo skelbimo publikavimo. Taip pat plačiau pasidalinta apie tinkamo formato įmonės logotipo publikavimą, darbo skelbimo apipavidalinimą fono paveikslėliu, interaktyvią video medžiagą – įrankiais, kuriais galite pritraukti kandidatų dėmesį ir sukurti patrauklesnio darbdavio įvaizdį. 

Pirmojo mokymų ciklo paskaitą žiūrėti galite čia:  

Pranešimą paskelbė: Monika Jončaitė, UAB Diginet LTU