DOVANOS VYRAMS, KURIŲ AISTRA – TECHNOLOGIJOS

Gerai dovanai išrinkti reikia daug laiko? Nebūtinai, jei gebate įsiklausyti, norite pažinti žmonių pomėgius ir taip sužinoti, kas vyrams – dovana, o kas – tik pinigų nevertas niekutis.

Jei artėja gimtadienis, Kalėdos, Valentino diena ar kita svarbi proga ir ieškote idėjų, ką padovanoti vyrui, kuris viską turi, pirmiausia pagalvokite, kam jis negaili pinigų. Sveikatai, įvaizdžio detalėms, sporto inventoriui, knygoms, o gal technologijoms?

Šįkart apžvelgsime populiarių, originalių ir netikėtų dovanų idėjas vyrams, kurių aistra – technologijos.

VYRAMS, KURIEMS BIURAS – ANTRIEJI NAMAI

APSAUGINIS MONITORIAUS FILTRAS

Šiuolaikiniuose biuruose vis dažniau dirbama didelėse erdvėse, kuriose telpa kelios ar net keliolika darbo vietų. Ne visi turi galimybę dirbti savo individualiame kabinete, o privatumo poreikis gali būti stiprus ne tik tada, kai dirbama su konfidencialia informacija.

Apsauginis monitoriaus filtras – ir naudinga, ir itin originali dovana. Ji patiks vyrams, dirbantiems didesniame kolektyve ar viešose erdvėse ir nemėgstantiems smalsių akių, stebinčių kiekvieną pokytį monitoriaus ekrane. Šis filtras leis matyti ekraną tik tiems, kurie žiūri į jį tiesiai. Žvelgiantiems iš šono monitorius atrodys tamsus ir neįskaitomas.

STOVAS KOMPIUTERIUI

Daug laiko prie kompiuterio leidžiantiems vyrams svarbu pasirūpinti kuo ergonomiškesne darbo vieta. Ne visiems tenka dirbti prie keičiamo aukščio stalo, tačiau tinkamai sureguliuoti kompiuterio padėtį gali padėti ir specialūs stovai, skirti nešiojamiesiems kompiuteriams. Dalis stovų turi ir aušinimo funkciją.

TRIUKŠMĄ SLOPINANČIOS AUSINĖS

Jei tenka dirbti triukšmingoje aplinkoje, lengviau susikaupti ir efektyviau dirbti gali padėti triukšmą slopinančios ausinės. Populiariausias pasirinkimas – belaidės ausinės su triukšmo slopinimo funkcija. Darbo metu bus lengviau susitelkti ties svarbiomis užduotimis, jei dėmesio neblaškys kolegų šnekos ar pašaliniai garsai, o ausyse skambės rami muzika.

PAMETUSIEMS GALVĄ DĖL SPORTO IR SVEIKATOS

MASAŽUOKLIS

Ieškote dovanos vyrui, kuris karts nuo karto pasiskundžia įtampa sprando srityje, skaudama nugara ar kojų nuovargiu? Masažuoklis – puiki dovana ir praktiškas būdas pasimėgauti masažo teikiamais privalumais namų sąlygomis. Shiatsu vibruojantis, infraraudonųjų spindulių, vakuumo ar taškinis smūginis masažuoklis – pasirinkite pagal individualius vyro poreikius ir nustebinkite itin rūpestinga dovana.

BURNOS IRIGATORIUS

Naujausios technologijos sparčiai tobulėja ir burnos higienos srityje. Kodėl gi nepadovanojus pažangiomis funkcijomis pasižyminčio burnos irigatoriaus? Skirtingi dantų valymo ir dantenų masažo režimai užtikrins nepriekaištingą švarą, puikų burnos kvapą ir sveikas dantenas. Viską, ko reikia, kad apsilankymai odontologo kabinete būtų tik profilaktiniai.

KRAUJOSPŪDŽIO MATUOKLIS

Jaunas, puikios sveikatos vyras šia dovana galbūt ir neapsidžiaugtų, tačiau naujas kokybiškas kraujospūdžio matuoklis bus naudingas vyrui, kurio kraujo spaudimo duomenis reikia sekti. Šiuolaikiniai kraujospūdžio matuokliai yra daug tikslesni ir lengviau valdomi, todėl verta turėti kiekvienuose namuose.

ŠVIESOS TERAPIJOS LEMPA

Ne paslaptis, kad Lietuvoje saulės šviesos gauname kur kas mažiau, nei reikėtų. Saulės trūkumas gali neigiamai paveikti savijautą ir sveikatą. Vis labiau populiarėjančios šviesos terapijos lempos padeda išvengti sezoninio nerimo, depresijos, gali padėti įveikti nemigą, pakelti darbingumą ir suteikti energijos. Tai puiki dovana kiekvienam vyrui, kuris nori gerai jaustis ištisus metus!

IŠMANŪS NAMAI – JŲ TVIRTOVĖ

GPS SEKIKLIS-PAKABUKAS

Vyras, kuriam ieškote dovanos, dažnai pameta daiktus ar pamiršta, kur juos pasidėjęs? Pavyzdžiui, APPLE AIRTAG arba SAMSUNG SMARTTAG pakabukas gali būti rūpestinga dovana ir patikimas sprendimo būdas, taupantis laiką ir nervus. Pakabuką galima prisegti prie namų ar automobilio raktų, piniginės, lagamino ar kompiuterio krepšio. Sunerimus dėl galimai prarasto daikto pakaks prisijungti prie „Find My“ programėlės savo Apple įrenginyje ir visa informacija apie daikto buvimo vietą bus aiškiai matoma.

IŠMANUS LANGŲ VALYMO ROBOTAS

Jei namuose yra aukštų, didelių, sunkiai valomų langų, išmanus langų valymo robotas bus ne tik gera dovana, bet ir tikras išsigelbėjimas. Langų valymo robotas kainuos gerokai pigiau nei dažnai naudotis profesionalų valymo paslaugomis, jį bus nesunku valdyti, o švarūs langai džiaugsmą teiks be jokių pastangų.

Sėkmingai išrinkta dovana yra daugiau nei tiesiog naudingas daiktas. Kur kas reikšmingiau – nuoširdus dėmesys ir pastangos parodyti, kad vyro pomėgiai, jo individualumas ir gyvenimo būdo pasirinkimai yra svarbūs ne tik jam, bet ir artimiausiems žmonėms. Juk dovana gali būti iškalbingesnė už šimtus žodžių!