Bendrovė „Worldwide Supply" skelbia apie verslo plėtrą Šiaurės Europoje

Bendrovė „Worldwide Supply” plečia techninės įrangos ir paslaugų tiekimą, kad patenkintų padidėjusią kabelinių, duomenų ir telekomunikacijų operatorių poreikį Europoje.

HELSINKIS, 2017 m. rugpjūčio 17 d. /PRNewswire/ — Pasaulyje pirmaujanti techninės įrangos ir paslaugų teikėja, bendrovė „Worldwide Supply”, paskelbė apie tinklo infrastruktūros techninės įrangos tiekimo, tinklo priežiūros ir paslaugų veikimo vietoje plėtrą Šiaurės Europoje. Plėtrą į Šiaurės Europą paskatino didėjanti tinklo operatorių paklausa Danijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje, taip siekiant ženkliai sumažinti tinklo įrangos ir paslaugų kainas.

Bendrovės „Worldwide Supply” generalinis direktorius Jay VanOrden’as pareiškė: „Šiaurės Europos rinka pasižymi išskirtiniu augimu, todėl operatoriai stengiasi patenkinti augantį didelio greičio duomenų perdavimo paslaugų poreikį. Džiaugiamės galėdami plėsti savo verslą šiame regione. Pastaruosius kelerius metus mūsų bendrovė buvo įtraukta į „Inc. Magazine” sparčiausiai augančių Jungtinių Amerikos Valstijų bendrovių sąrašą ir toliau ketiname tęsti savo sėkmingą veiklą užjūryje. Mes sutaupome bendrovėms dideles pinigų sumas, ir tai yra akivaizdu. Nesvarbu, ar tai būtų techninė įranga, ar teikiamos paslaugos – esame tikri, kad sugebėsime pateikti sprendimą, padėsiantį ženkliai sumažinti išlaidas. Tuo pat metu teikiame pagalbą tinkle visą parą iš 400 pasaulinių paslaugų centrų.”

„Worldwide Supply” pagrindinės veiklos sritys:  

CMTS / plačiajuostis ryšys, Pagrindinis maršrutizavimas ir perjungimas / Pagrindinio tinklo IP, Optinis perdavimas / CWDM / DWDM, Kraštinis tinklas / daugiaservisinis miesto eternetas / mobiliojo srauto perdavimas, Klientų patalpos / abonentinių linijų tankinimo sistema / FTTx / DSLAM, Paslaugų teikimas gyventojams ir verslui,

Apie visas „Worldwide Supply” galimybes sužinokite daugiau adresu: www.worldwidesupply.net/NorthernEurope

Apie „Worldwide Supply”

Bendrovė „Worldwide Solutions” yra pasaulinis tinklo techninės įrangos ir paslaugų teikimo lyderis, turintis patirties duomenų perdavimo ir belaidžio bei laidinio ryšio technologijų srityje.

Pagrindinė būstinė įsikūrusi Naujajame Džersyje, o biurai įkurti Kalifornijoje, Suomijoje (Europa), Havajuose, Masačiusetse, Meksike, Niujorke, Olandijoje (Europa), Šiaurės Karolinoje ir Teksase. Bendrovė „Worldwide Supply” teikia gaminių ir išteklių valdymo programas, technines paslaugas ir trečiosios šalies priežiūros paslaugas klientams visame pasaulyje.

Bendrovė „Worldwide Service” teikia palaikymą ir parduoda gaminius suteikdama jiems garantiją visam eksploatavimo laikui. Ji siūlo pagrindinių gamintojų gaminius, pvz., „Cisco”, „Juniper”, „Arris”, „Alcatel-Lucent”, „Ericsson”, „Nokia” ir pan.

„Worldwide Supply” yra sertifikuota pagal TL 9000 ir 9001:2008.

________________________________________

Dėl papildomos informacijos šia tema, apie bendrovę „Worldwide Supply” ar norėdami susitarti dėl interviu su „Worldwide Supply” generaliniu direktoriumi Jay VanOrden’u, kreipkitės į Marcą Ziccardi, tel. 00 +1 973-823-6412 ar el. paštu: marketing@worldwidesupply.net. www.worldwidesupply.net

Logotipas – http://mma.prnewswire.com/media/545876/Worldwide_Supply_Logo.jpg